dimarts, 29 de novembre del 2011

Conveni UB-Laboratoris Salvat.


Avui mateix, tal com publica la pàgina oficial de la UB, s'ha signat el nou conveni entre la Universitat de Barcelona i els Laboratoris Salvat pel que aquests es comprometen una vegada més a donar un cop de mà en forma de mecenatge al nostre cor.
El valor inestimable que representa per a nosaltres aquesta col·laboració entre les dues entitats ens empeny a treballar cada dia una mica més i a fer que el fruit de tants esforços sigui reconegut per allà on les nostres veus es facin escoltar.
Volem agrair les paraules de suport que hem rebut per part del Sr. Javier Peris, president dels Laboratoris, que un cop més a remarcat l'orgull i la satisfacció que li suposa poder estendre la seva mà per nosaltres així com les del rector de la UB, el Sr. Dr. Dídac Ramírez, que ens ha envalentit a seguir treballant en aquesta direcció i ha fet incís en la necessitat de buscar nous punts de trobada entre la Universitat i l'empresa.


Des del cor volem agrair els esforços que totes dues parts estan fent per nosaltres i refermem el nostre compromís a donar el millor fruit del que siguem capaços.


Moltes gràcies, de tot cor!