dimecres, 31 de maig del 2017

Concert de final de curs - 27/5/2017

Hola amics! Encara amb l'emoció a flor de pell us expliquem com va anar el nostre últim concert del curs!

El passat dissabte 27 de maig a dos quarts de nou del vespre començava l'espectacle! Va tenir lloc al teatre del Col·legi Major Penyafort-Montserrat, a tocar de la Facultat de Farmàcia. Amb una capacitat per a 200 persones, el pati de butaques era molt ple!




El programa del concert s'estructurava en dues parts ben diferenciades. La primera constava de set peces a cappella, de diversos estils:
 - Tantum ergo, Giacomo Mezzalira
 - Ave Maria, Aemilian Rosengart
 - Es fiel ein Reif, Felix Mendelssohn
 - I know it was the blood, espiritual negre (arr. Grace De Freitas)
 - In that great gettin' up mornin', espiritual negre (arr. Grace De Freitas)
 - La filadora, tradicional catalana (arr. Xavier Sans)
 - Lux aurumque, Eric Whitacre

La segona part va consistir en la interpretació del medley del musical Les Misérables, amb música original de Claude-Michel Schönberg i arranjaments de Ed Lojesky. Era la primera vegada en la història del cor que realitzàvem una actuació de teatre musical, i l'experiència va ser fantàstica! La coreografia va anar a càrrec de la cantaire Mònica Hidalgo, i el cantaire Xavier Marimon va ser el responsable de les arts visuals. Tot plegat va ser un èxit!


Vam fer aixecar el públic de la cadira, que va arrencar a aplaudir vigorosament la nostra actuació. Els cantaires i l'Ahmet vam celebrar el concert de final de curs compartint un sopar. Cantar fa gana, i ballar també!

Us agraïm les ovacions i el vostre incansable seguiment. Nosaltres marxem de vacances! Fins el setembre!