dissabte, 11 de juliol de 2009

Bon estiu i Visca la música!!!!
Benvolguts i benvolgudes tots i totes,

Aprofitem ara que no fa calor per abraçar-nos en acomiadament fins l'any vinent.

M'agradaria fer una mica de balanç del curs, del que volíem que passés i no ha passat, del que no sabíem que passaria i ha passat.

Personalment em sento molt agraït per tot el que hem viscut i crec que el balanç és molt positiu.
Vem començar l'any amb un cor d'unes 40 veus, amb moltes cares noves, tot un èxit. L'Albert es va estrenar en les pitjors condicions possibles: un munt de gent primerenca i un petit nucli de 6 o 7 persones veteranes que acaparava tot el protagonisme i força.
No ha d'haver estat fàcil per l'Albert, que ha passejat el repertori d'un costat a l'altre dels estils musicals per trobar el que ens feia sentir més còmodes, que ha hagut de fer front amb un somriure les nostres envestides, que ha estat pare per primera vegada...i malgrat tot m'han dit que es va acomiadar dijous amb un "estic molt orgullós d'haver-vos dirigit". Des d'aquí el meu sincer reconeixement.

I sens dubte no ha estat fàcil per nosaltres, pel cor de Farmàcia, que ha vist com els cantaires anaven desapareixent engolits pels exàmens i les feines opressores, en el pitjor dels casos i no sense recança o les parelles envejoses, els compromisos mal entesos i la poca serietat de la paraula donada, totes excuses molt vàlides avui en dia, per desgràcia.

Els que ens hem quedat fins al final, fins i tot els que ho heu fet des de la profunditat de l'estudi o darrera del taulell, hem hagut d'adaptar-nos a la nova situació de cada assaig i afrontar els reptes individualment.
Els últims assajos de l'any han estat genials, el cor s'ha mantingut en número i en només 4 o 5 sessions ha millorat moltíssim. Els somriures de l'últim assaig, el ritme del paranimf i l'ovació final en són una clara prova.

Per desgràcia no hem pogut fer un soparet com calia per donar la benvinguda al merescut descans de l'estiu però espero que hagueu entès que la feina d'organitzar-nos i gaudir de les coses ben fetes és de tots, per això tots gaudim dels resultats.

Des d'aquí també vull apreciar la feina silenciosa que alguns de vosaltres heu fet. El cor us ha d'estar agraït per això.

I sens dubte, donar una càlida abraçada i agraïment als Laboratoris Salvat, sempre vius en les nostres harmonies.

No m'allargaré gaire més però no puc acabar sense donar un cop de pala als fonaments del curs vinent.

Mai m'havia passat que acabant un curs ja tingués a la meva carpeta desades i escoltades les primeres peces de l'any que ve. Sé que la majoria de vosaltres tornareu i sé que vindran cares noves a les que haurem d'acollir amb els braços oberts i fer-los entendre que el compromís és ferm entre nosaltres.
Al projecte de l'any que ve, que està estès damunt la taula, hi ha moltes il·lusions i molta feina.

Encara no tenim clar què volem fer ni com volem fer-ho però sí tenim clar que ha de ser el nostre projecte, el de tots i totes.
L'any que ve celebrarem els 15 anys del cor i ens agradaria fer quelcom especial i convidar-hi els nostres amics.

Ostres tu, ja tinc ganes que s'acabi l'estiu!!

Bé, amics i amigues, un cop més gràcies per donar sentit a la música i per deixar que ella doni sentit a les vostres vides.

Que tingueu un bon estiu, fins aviat, no fumeu i Visca la Música!!!!!

Alexandre Nebot.

4 comentaris:

TeReSa ha dit...

Ei! Sabem ja la data del primer assaig del curs vinent? Jo ja li vaig dir a l'Albert que faltaré a alguns assajos del primer semestre (faré un máster ^^), i a alguns del segon vindré tard.
Ja tinc ganes de tornar!!!!!!!!!1

Júlia ha dit...

M'ho he passat molt bé cantant amb tots vosaltres durant aquest curs. Ja comença a haver-hi caliu a la coral, hi ha més confiança, més bon rotllo i això fa que tots ens sentim més còmodes cantant i que vulguem fer-ho millor en tot moment per no fer dissonàncies que perjudiquen al grup. Jo també us vull desitjar bon estiu i fins l'any vinent!!

Mercè ha dit...

Enhorabona a tots pel concert del Jurament. L'any que ve la coral serà una de les coses que trobaré més a faltar. Gràcies per tots aquests anys de música i somriures.
Gràcies a la Coral per fer dels meus anys a la facultat una etapa encara més inoblidable i especial
Un petó a totes i tots i com no, visca la música!!

TeReSa ha dit...

Hola de nou!! Si mireu al MonUb, veureu que han ficat un link que diu "Voleu cantar al Cor de la UB?" o algo així... I la resta de corals qué? Ens hauríem de queixar...