dijous, 16 de setembre del 2010

Comença el curs 2010-2011

Benvolgudes i benvolguts tots,

Ja ha passat l'estiu i el temps de descans per a tots aquells que van acabar cansats al Juliol.
Tan si es vol com si no es vol, el nou curs ja ha començat fa uns dies, i cal que el cor es desperti també d'aquestes vacances i engegui la seva activitat.

El curs passat va ser l'últim del nostre director Albert Santiago i Santiago que marxa seguint noves fites i ens deixa en mans d'un jove mestre, en Pau Jorquera i Bordonau, que promet donar-nos molta guerra així que us animem a tots a posar fil a l'agulla i anar escalfant les veus de cara al primer assaig que serà:

Dimecres dia 29 de Setembre a les 19.00h a la Sala de Juntes de la planta baixa de l'edifici nou de la Facultat de Farmàcia.

Aquest assaig és totalment obert a tots aquells que tingueu curiositat per a conèixer-nos i vulgueu animar-vos a cantar amb nosaltres així que no dubteu en participar-hi sense cap recança.

Recordem a tots els antics cantaires que esteu convocats a la reunió de la junta que se celebrarà amb en Pau el dia 22 de Setembre a les 19.00h a la sala de Juntes de la Facultat.

Si algú necessita alguna informació extra, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça: corfarmacia@gmail.com o fent un comentari en aquest "post" tot incloent-hi les vostres dades de contacte (Imprescindible email. No es publicarà res al Blog).

Així doncs, fins dimecres i visca la Música!!!!!