diumenge, 9 juny de 2013

CONCERT. Missa núm. 2 en sol major de Schubert. 8 de Juny 2013El proppassat 8 de Juny del 2013 va tenir lloc al Paranimf de la UB el nostre concert de final de projecte.
Aquest ha estat la culminació de molts esforços per part del  directors de totes les formacions corals i l'orquestra que hi han participat així com per part dels solistes, fabricats al si dels nostres cors.

El concert va ser un èxit. Vam omplir el Paranimf i el aplaudiments al final, amb tots els somriures, van donar-nos la seguretat d'haver fet una molt bona feina.

Volem agrair la tasca de Poire Vallvé, director del cor de la UAB; Óliver Carrasco, sots-director del mateix cor; Josep Mas, director del cor Iolis de la Facultat de Física de la UB; Tomàs Grau, director de l'Orfeó de la URV i de l'orquestra Camera Musicae i als solistes: Anna Cortijos, soprano; Albert Baena, tenor i Albert Coll, baríton.

Allarguem l'agraïment a tots els cantaires i músics que són l'ànima del projecte, les petites notes sobre el pentagrama.

I sens dubte mereix una especial abraçada, els companys i amics dels Laboratoris Salvat, que any rere any posen el seu granet de sorra i ens empenyen a millorar i buscar els camins per créixer.

I per molts anys!

Visca la Música!