dilluns, 12 de maig de 2014

CONCERT: "Gloria" de Vivaldi. 15 de Maig 2014

El passat dijous 15 de maig vam cantar al Paranimf de la Universitat de Barcelona, en el marc del "XXVII Cicle de Música a la Universitat". Un any més ens van acompanyar el Cor Iolis de la Facultat de Física (UB), el Cor de la UAB i l'Orfeó de la URV. En aquesta ocasió també vam comptar amb la participació del Cor de l'Escola Alemanya d'Esplugues de Llobregat. Érem una vuitantena de cantaires!


La setmana del 12 al 16 de maig va ser, sens dubte, la més densa d'aquest curs. Tres concerts en cinc dies: infinitat d'emocions compartides. Aquestes van ser les dates i escenaris dels concerts de la producció:

- Dilluns 12 de maig. 14h. Teatre de la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
- Dijous 15 de maig. 20h. Paranimf de la Universitat de Barcelona. Plaça Universitat
- Divendres 16 de maig. 21h. Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell

Aquests tres concerts van ser la culminació de moltes hores d'assaig i molts dissabtes compartits amb els cantaires participants. El projecte d'enguany ha consistit en el "Gloria" de Vivaldi i "O sing unto the Lord" de H. Purcell. Per agrair el càlid aplaudiment del públic, vam oferir com a bis el conegut coral final de la Cantata BWV 147 de J. S. Bach "Jesus bleibet meine Freude". D'aquesta manera, els assistents van poder gaudir d'una passejada per la música del Barroc.

El Paranimf es va omplir a vessar i els nombrosos bancs no van ser suficients per acollir tot el públic, de manera que moltes persones es va quedar de peu durant l'hora llarga que va durar el concert. Vam quedar molt satisfets amb la nostra feina i, el que és més important, vam gaudir compartint la música amb altres veus joves.

Els números solistes van ser interpretats per Marta Garcia Cadena, soprano; Daniella Rieger-Böhm, contralt; Ferran Jovell i Carles Pachón, tenors; i Jaume Casalí, baix. Agraïm la tasca dels directors Ahmet S. Bilgin i Poire Vallvé, que ens van conduir en aquesta nova experiència.

Ens felicitem de l'èxit d'aquests concerts i esperem retrobar-nos aviat!

Agraïm de manera especial el recolzament que any rere any ens donen els Laboratoris Salvat. Gràcies per creure en nosaltres i ajudar-nos a seguir creixent.

Visca la Música!

Si voleu reviure el concert, ho podeu fer clicant aquí.