dimecres, 22 de febrer de 2017

Concert a la Casa ConvalescènciaEl passat 4 de Novembre 10 cantaires del Cor de Farmàcia vàrem tenir l'honor de cantar en una joia del modernisme.

Entrant una mica en la història d'aquest edifici, la Casa Convalescència forma part de l'antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Lluís Domènech i Montaner, de qui també cal destacar obres com el Palau de la Música Catalana, es va encarregar del projecte, que ha convertit l'Hospital en l'edifici civil més important del modernisme català. 


L'antiga capella, ara convertida en Aula Magna, on varem fer la nostra actuació, presenta una proporció acusadament vertical amb una gran cúpula al centre.
No vàrem tenir l'oportunitat d'assajar prèviament a la capella, i estàvem molt insegurs com anava a ésser l'acústica per l'altura de la sala, però varem quedar impresionats.

L'acte de graduació va acabar amb la nostra interpretació de Tantum Ergo, Ave Maria i Gaudeamus Igitur. El nostre públic, molt participatiu i dispost, va aixecar-se per cantar tots plegats l'himne universitari.

És bonic sentir que la música uneix tantes persones en un mateixa sala.