diumenge, 4 de maig del 2008

Vols cantar amb nosaltres?

COM?
Envia un correu a corfarmacia@gmail.com i vine al proper assaig que fem!
És a dir: el proper dimecres de 19 a 21h, vine a l'aula A1 de la Facultat de Farmàcia. Al teu correu explica'ns com et dius, si ets estudiant o no, i si t'agrada la música, has cantat mai o toques algun instrument. Tothom hi és benvingut!

QUÈ NECESSITEM?

A tu, possiblement, i encara més si ets un noi! Som una facultat on predominen les noies entre els estudiants, però no dessistim, volem seguir essent un cor de quatre veus i volem sopranos, contralts, tenors i baixos. Per tant, ja ho saps, si ets noi encara seràs més benvingut!

QUINES CONDICIONS HAS DE COMPLIR?

- Que t'agradi la música i que tinguis ganes de passar-ho bé. Que vulguis implicar-te al cor, als seus assaigs i concerts.
- No cal tenir solfeig ni una veu prodigiosa mentre tinguis ganes de fer vibrar les cordes amb nosaltres.

Bé, suposo que si has arribat fins aquí només ens queda dir-te:
Benvingut/da al cor i Visca la música!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, bona tarda.
Soc un estudiant que comença aquest any la universitat en diplomatura de magisteri musical, i he vist que hi ha un cor a la facultat de farmacia, i la veritat és que m'interesaria formar part del vostre cor.

ara us enviare un mail amb les meves dades i alguna informació personal.

fins aviat!

Marta ha dit...

Hola, bon dia de final d'estiu!
Aquest any començo Ciència i Tecnologia dels Aliments a la facultat de farmàcia i he vist que hi ha un cor i estaria interessada a participar.

Ara us enviaré les meves dades i algunes preguntes que tinc!

Molts petonets!!!

Teresa ha dit...

Hola hola!
Jo ara treballo a la Facultat pero acabo el 2 d'octubre perque potser començo Máster a Belles Arts... Ja he participat en altres cors i m'agradaria formar part del vostre... espero que poseu els horaris d'aquest curs!!!!

VISCA LA MÚSICA!! ha dit...

A tots els que escriviu en aquest post, en concret a la Teresa:

Ens agradaria poder-vos informar personalment del que necessiteu, si més no, poder posar-nos en contacte amb vosaltres així que necessitem que ens deixeu alguna DADA DE CONTACTE (email, telefon...)