dilluns, 4 de maig del 2015

Assaig amb el Cor de la UPF i la Coral Veus Clares. 29 d'abril 2015

La primavera segueix el seu curs, fugaç, i al Cor de Farmàcia també continua. Els projectes musicals no s’han acabat amb els concerts de Sant Jordi. El dimecres passat vam fer el primer assaig de l'obra que cantarem a final de curs amb els cantaires de dos cors més. Vam reunir tres cors a l'aula A1 de la Facultat! Ens acompanyaven, doncs, el Cor de la Universitat Pompeu Fabra (dir: Aída Vera) i la Coral Veus Clares (dir: Joana Font). Tres cors ben diferents vam fer del nostre assaig setmanal una festa de colors i intensitats amb la vuitantena de veus que va omplir la sala.

Sempre és una experiència enriquidora preparar cançons amb altres cors, i en aquest cas ens vam reunir cantaires d'edats, professions i llocs diferents. Feia goig veure l'aula plena de gent amb un somriure als llavis, entonant tots un arranjament del Tornarem dels Lax’n'Busto. Entre les mateixes parets on minuts abans hi feien classe de Nutrició o Química farmacèutica, en aquell instant la música era l’única ciència que importava.

Podreu escoltar-nos en el concert que farem el dissabte 23 de maig a les set del vespre a l'Auditori Ciutadella del Campus UPF (Barcelona). En aquest concert els 3 cors cantarem per separat el nostre repertori (us regalarem 3 concerts en un de sol!) i el punt final del concert es promet molt emotiu: tots junts cantarem el Tornarem. El dimecres passat va ser molt especial perquè vam conèixer el que serà un momentàs memorable.

I com cada setmana, el dimecres vinent hi tornarem.