diumenge, 24 de maig del 2015

Concert de final de curs - Trobada coral. 23 de maig 2015

Doncs ja està. Acomiadem un curs sencer de cor. El passat dissabte 23 de maig vam oferir en una trobada coral el nostre últim concert. En aquesta ocasió, els cantaires de la UPF ens van acollir a l'auditori del campus de la Ciutadella. Aquesta era la tercera producció del 2n quadrimestre, i tenia un pes important pel fet que era la última i cantàvem el Cor de Farmàcia en solitari. Vam cantar un repertori variat i molt interessant. En algun moment fins i tot ens convidava a ballar!
  • Seasons of love, from "Rent", Jonathan Larson, arr. Roger Emerson (solistes: Emilia Lladó i Alejandro Acosta; piano: Andrea Devesa)
  • You raise me up, Rolf Lovland, arr. Mario Thürig (solistes: Júlia Gómez i Bernat Vázquez; piano: Anna Giralt)
  • Guantanamera, José Fernández Díaz. arr: Electo Silva (solista: Luis Quintairos; ukelele: Bea Maciejczyk, percussió: Teresa Seguí)
  • El cant dels ocells, arr: Francesc Vila (solistes: Carles Pachón i Pere Gomis)
  • Dansa hongaresa nº5, Johannes Brahms (instrumental) (violí I: Pere Gomis, violí II: Julia Pedreira, viola: Gemma Solanellas, trombó Bernat Vázquez, piano: Jordi Baladón)
  • Funiculì Funiculà, cançó napolitana, Luigi Denza (solista: Carlees Pachón; violí I: Pere Gomis, violí II: Julia Pedreira, viola: Gemma Solanellas, trombó Bernat Vázquez, piano: Júlia Gómez, percussió: Teresa Seguí)
Vam cantar després de la Coral Veus Clares (dir: Joana Font) i abans del Cor de la UPF (dir: Aída Vera), que feien d'amfitrions.

En acabar els tres cors les respectives actuacions per separat, vam pujar tots a l'escenari per cantar junts dues peces:
  • Cànon de la Pau, Francis Terral (dir: Joana Font)
  • Tornarem, Lax'n'Busto, arr. Jordi Sansa (solista: Luis Alberto Zambrana, piano: Anna Giralt) (dir: Ahmet S. Bilgin)
Amb la pell de gallina, gairebé enfonsem l'escenari de l'auditori de la Ciutadella, sota el pes de les veus dels tres cors. Quin final! Tots els cantaires vam gaudir molt, i el públic, agraït, ens va premiar amb un llarg aplaudiment.
Després del concert, el Cor de Farmàcia vam celebrar el sopar de final de curs, contents per la feina feta i tanta música compartida. Vam brindar per un curs ple de concerts, assajos, produccions diverses, birres post-assaig, balls tradicionals, molts pastissos, festes, #quisapunta i molta música.

I el curs vinent hi tornarem. A reveure. Salut i música!